Bistrița Folk ediția a XXI-a

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Festivalul Bistrița Folk 2023 a ajuns la cea de-a XXI – a ediție și se va desfășura în perioada  17.11- 18.11.2023  la Palatul Culturii din Bistrița.

Festivalul cuprinde două secțiuni :

-sectiunea concurs muzică folk , secțiune la care se pot înscrie tinerii cu vârste până la 25 ani .

– secțiunea recitaluri ale artiștilor de muzică folk.

Organizatorii acestui festival sunt : Primăria municipiului Bistrița , Centrul Cultural „George Coșbuc” , Asociația Culturală ” România din inima mea ” și Biblioteca județeană Bistrița.

In perioada desfășurării festivalului  este organizat în foaierul Palatului Cultural din Bistrița  un stand  cu cărți și CD-uri ale invitaților care susțin recitaluri.

Clubul CoșBook al Bibliotecii Județene Bistrița va organiza și în acest an programul „Poezia muzicii, muzica poeziei”.

Artiștii care vor susține recitaluri în cele două zile de festival sunt : Alexandru Andrieș & friends, Cristian Buică, Adi Bezna, Grupul Ecou ( Sorina Bloj & David Doddy Gabriel) , Grupul Arta , Vasile Șeicaru & Nicolae Matei , Emeric Imre Trio ( acompaniat de Jimi El Laco și Marius Roje ) , Vali Șerban & Ziua de Mâine, Dianna Porca , Majay Gyozo, Grupul Folk Clasic.

Amfitrion al festivalului este cantautorul de muzică folk Florin Săsărman

Festivalul Bistrița Folk este unul din cele mai longevive evenimente culturale din țară, un festival care aduce pe scena sa importanți artiști de muzică folk și care reușește în fiecare an să promoveze cu succes tinere talente.

Să nu uităm că artistul Florin Săsărman , amfitrion al festivalului , este și realizator al emisiunii ” Diligența de Bizanț”, emisiune cu care călătorim pe drumurile muzicii folk in fiecare seară de joi la Radio Cluj.

Deci , iubitori de muzică folk , sunteți invitați să participați și să vă bucurați sufletul cu o muzică de calitate , la Bistrița Folk 2023.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Partajează acest conținut:

Please follow and like us:

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns