News: Festivalul Național de Folk „Chira Chiralina”, Ediția a XIII-a, Brăila

0 0
Read Time:55 Second

 

Festivalul Național de Folk „Chira Chiralina”, Ediția a XIII-a, Brăila

In perioada 15-16 Noiembrie 2019 are loc Festivalul Național de Folk „Chira Chiralina”, Ediția a XIII-a, Brăila, organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila cu sprijinul Primăriei Municipiulului Brăila – Teatrul „Maria Filotti”.

Pana pe data de 08 Noiembrie 2019 se fac inscrierile la acest festival , pentru concurenţi cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, împliniți până la data preselecției.
 Fiecare concurent va prezenta în concurs două piese muzicale, compoziții proprii sau prelucrări din creația românească de gen (repertoriul soliștilor consacrați). Participanții se vor acompania singuri, la chitară sau la alte instrumente specifice muzicii folk; nu se admite acompaniament înregistrat (negativ).

Regulamentul festivalului se gaseste pe pagina http://centruldecreatiebraila.ro/festivalul-national-de-folk-chira-chiralina/

Programul Festivalului :

-in data de 15.11.2019 are loc concursul de muzica Folk si recitalul Trupei Fara Zahar.

-in data de 16.11.2019  are loc Gala Laureatilor  urmata de recitalurile artistilor : Paul Adrian Tihan  ( castigatorul editiei precedente ) , Mircea Rusu Band si Pavel Stratan.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Partajează acest conținut:

Please follow and like us:

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns