Targul de folk „Vasile Mardare” , Gura Humorului , 2018

0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Targul de folk „Vasile Mardare” , este organizat de Primaria orașului Gura Humorului in parteneriat cu Asociatia Culturală F.A.I.R Play, la Terasa „La Bomba” din parcul Arinis , in perioada 21-23 septembrie 2018.

Poetul Sorin Poclitaru , care ne ” da folk la case ” in fiecare duminica,   a reusit si in acest an sa organizeze Targul de folk ,ajuns anul acesta la cea de-a III-a editie .

Daca in trecut acest targ s-a numit ” O gura de FOLK ” , anul acesta  se intituleaza _  Targul de FOLK ” Vasile Mardare ” , in amintirea  artistului care a plecat dintre noi in acest an , la numai 47 de ani , artist care a fost pe scena Targului de Folk din editiile precedente .

Iubitorii de muzica folk care l-au cunoscut pe Vasile Mardare  si care vor participa la acest targ de folk , vor avea ocazia sa-si aduca aminte  despre artistul care ne-a cantat si ne-a incantat cu muzica sa .

Vor fi cate patru recitaluri pe zi astfel :

-Vineri, 21 Septembrie vor sustine recitaluri la Targul de Folk : Marius Matache, Nicu Zotta, Cristi Corcioveanu si Cosmin Vaman.
Sambata, 22 Septembrie vor sustine recitaluri ,la Targul de Folk :Adi Bezna ,Catalin  Stepa , Adrian Margineanu si Stefania Iacob.
Duminica , 23 Septembrie vor sustine recitaluri la Targul de Folk : Tibi Ionita, Trupa FARA ZAHAR , Valentin Moldovan si Emeric Imre.
Ca si la celelalte editii ale targului , iubitorii de muzica folk si poezie , care vor fi prezenti, vor putea sa-i  asculte pe acesti artisti indragiti , vor gasi acolo CD-uri si carti  ,  se va organiza ca in fiecare an si un after-party.

Mai multe detalii despre eveniment , vor aparea pe pagina de faceebook  a Asociatiei  F.A.I.R  Play , sau pe pagina poetului Sorin Poclitaru.

 

Mergeti la Targ , cumparati CD-uri ,carti ,  sprijinitii pe artisti , cat sunt in viata , pentru ca la fiecare eveniment de acest fel , ei va daruiesc o parte din inima lor !

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Partajează acest conținut:

Please follow and like us:

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns