Lansare album „Despre Oameni și Vise” -Marius Dașcău

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Marius Dașcău  isi lanseaza primul sau album „Despre Oameni și Vise” .

Marius  este cunoscut noua , iubitorilor de muzica folk , pentru frumoasele sale melodii : ” Cautand comori ” , ” Pielea ta ma va cere pe mine ” , ” Inima mea ” , ” Penultima zi a vietii mele ” , ” Minunat ” , ” Motive sa nu ma iubesti ” , ” Ghem de Ata ” , ” Mirat ”  s.a.

Albumul „Despre Oameni și Vise”  este un mix de stiluri muzicale   si contine 11 piese .

Pe pagina sa de Faceebook artistul Marius Dașcău spune : „Lucrez la albumul „Despre Oameni și Vise” de peste 5 ani, am adunat piese, mi-am pus tot sufletul în ele și cred că a ieșit un album cald, expresiv și pe alocuri sensibil.  De când eram mic copil, cel mai mare vis al meu a fost să scriu muzică și să imprim muzica asta pe un album. Mi-am demonstrat că visele se pot îndeplini dacă crezi suficient în ele și exact transmite și muzica mea.”

La aceasta lansare de album alaturi de Marius  Dașcău vor participa si doi indragiti folkisti : Cosmin Vaman si Alexandra Andrei .

Iubitorii de muzica folk din Bucuresti , care doriti sa fiti alaturi de Marius Dașcău , puteti participa la eveniment ,pe data de 11 iunie 2018 ,  la Clubul Țăranului Bucuresti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Partajează acest conținut:

Please follow and like us:

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns