Festivalul de muzică folk „Om Bun”, o ediţie in memoriam Victor Socaciu

0 1
Read Time:1 Minute, 17 Second

Festivalul „Om Bun” a fost iniţiat în 1991 de către Societatea Metronom ,  o asociaţie de tip sindical a artiştilor români care activau în mai multe  genuri muzicale. Prima editie a festivalului  a avut un colectiv  organizatoric din care faceau parte :Mircea Vintilă, Vali Sterian, Andrei Partoş şi Victor Socaciu.

In acest an Sala Primariei din Breaza , va gazdui editia in Memoriam Victor Socaciu a acestui festival in perioada 29-31 martie.

 Invitatul special al acestei editii este actorul si prietenul lui Victor Socaciu , Dan Puric care spunea : “Prietenia noastră a fost întotdeauna parafată de dragostea pentru acest popor român. Un om cu esenţă puternică care va lăsa un gol în artă. Victor a fost un român de la un capăt la altul”.  Impreuna cu Victor Socaciu Dan Puric a realizat spectacolul “A iubi romaneste” , un spectacol manifest pentru celebrarea vietii si a sufletului atunci cand oamenii regasesc taina iubirii , emisiuni TV despre sarbatori de iarna  si emisiuni cu  ocazia Marii Uniri .

Programul acestei editii a Festivalului Om Bun este :

-in data de 29 Martie  vor sustine recitaluri : Mircea Vintilă, Emeric Imre, Cristian Buică,  Grupul ECOUL( Magda Puskas, Sorina Bloj şi David Gabriel ) ,  Vali Petcu.

-pe 30 martie vor susţine recitaluri Ada Milea, Andrei Păunescu, Adrian Ivanitchi, Florin Săsărman şi Vali Şerban.

-in ultima zi de festival vor sustine recitaluri : Ducu Bertzi, George Nicolescu, Marius Baţu, Cătălin Stepa şi Vlad Gălăţianu.

Va invitam pe toti iubitorii de muzica folk sa cumparati bilete la aceasta editie a festivalului Om Bun , festival al carui suflet  a fost Victor Socaciu .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Partajează acest conținut:

Please follow and like us:

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns