REMEMBER VALI STERIAN -2018

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Iubitorilor de muzicii folk ,  va aducem aminte . ca  in data de 21 Septembrie  2018 are loc   Folk  Open Stage-ul traditional  ( anual ) “REMEMBER VALI STERIAN” la Clubul Quantiq Bucuresti.

Vali  Sterian  s-a nascut pe data de 21 Septembrie 1952, a fost poet , a fost unul din muzicienii care au pus bazele folkului romanesc din anii ‘70’, pentru o perioada de timp a facut parte si din Cenaclul Flacara, pentru ca in anii “80 “ sa-si orienteze cariera muzicala catre rock. Dupa anul 1990 , a fost  participant activ la “Golaniada” din Piata Universitatii , a sprijinit artistii de muzica folk  in serile cu spectacole de la Casa Eliad .

Cu totii ne-am bucurat de muzica sa , de versurile scrise de el in cantecele sale  si de aceea acest eveniment “REMEMBER VALI STERIAN” este  pentru toti  fanii care l-au cunoscut , pentru cei care  vor sa povesteasca cate o istorioara despre el , pentru a asculta alti artisti care vor canta pe scena in amintirea lui . Artistii participanti la acest eveniment omagial sunt :

Trupa Arhaic , Adelina Chucky, Kethy Hardton, Zoia Alecu, Ana-Maria Dumitru, Dana Florian, Tatiana şi Marius Ojog, Baba Novak, Marcel Bălan, George Sărluceanu, George Liliac, Tituş Constantin, Codruţ Dumitru Beleua, Sorin Minghiat, Evandro Rosetti, Doru Stănculescu, Nichi Oagăn, Radu Gheorghe, Andrei Paunescu, Cristi Dumitraşcu, Cristi Hrubaru, Alin Dincă (Trooper), Radu Crăciunescu, Ştefan Mardale ,  Eugen Avram ,Trupa Micul Paris

Evenimentul va incepe Vineri Seara la ora 19.30 , este cu intrare libera , iar pe iubitorii de muzica folk si fanii lui Vali Sterian  ii anuntam sa se pregateasca pentru o noapte lunga !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Partajează acest conținut:

Please follow and like us:

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns