Despre noi

Despre noi : Iubitorii de muzica folk

Am inceput cu dragostea fata de muzica folk, apoi a luat nastere un grup ,  pe o pagina de Facebook , grup intitulat ” Iubitori de muzica folk ” , iar mai tarziu a prins contur ideea realizarii acestui site.

Datorita faptului ca sunt in tara mult mai multi oameni care iubesc acest gen muzical , care nu au pagina de facebook , oameni pasionati de muzica folk si de poezie , mi-am dorit  , ca noi toti impreuna  , sa putem face mai mult pentru artistii de muzica folk, sa-i  sustinem si sa-i promovam  , in calatoria lor muzicala continua , fie ei  artisti consacrati sau artisti la inceput de drum.

Acest site se doreste a fi instrumentul meu de a-mi indeplini misiunea de promovare a unei muzici de calitate , prin care se transmit mesaje si de informare a tuturor iubitorilor de muzica folk  cu locatiile din tara in care se poate asculta acest gen muzical.

 

Politica GDRP

  1. Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm.
  2. Colectarea informațiilor personale .Deaorece utilizam  Google Analytics   si WP  Statistics ( pentru a vedea cati vizitatori avem ) pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

2.1 informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică.

2.2 informații despre vizitele și utilizarea acestui website, vizualizările paginilor.

2.3 informații precum numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura profilul de abonat

3.Utilizarea informațiilor dvs. personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru administrarea si personalizarea website-ului .

Nu furnizam  către terți  informații statistice despre utilizatorii noștri ( nu  se va  putea identifica nici un utilizator sau abonat  cu ajutorul acestor informații);

4.Păstrarea informațiilor personale

Intrucat este un site de informare a dumneavoastra cu privire la concertele si festivalurile  de muzica folk din tara , noi nu prelucram informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor si abonatilor.

In site sunt introduse numele  artistilor de muzica folk si locatiile unde se desfasoara aceste concerte si festivaluri in singurul scop de a promova gratis muzica folk ( nu este un site commercial )

5.Securitatea informațiilor dvs. personale

Utilizatorii site-ului nostru sunt inregistrati automat fara aprobarea administratorului.

Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității  numelui dumneavoastra de utilizator sau abonat.

Nu trimitem email-uri catre adresele de email cu care v-ati inregistrat pe site.